Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7

    Question Cookies are getting past my AdBlocker w/HTTPS Inspector present and activated.

    Hi, new here! Been using Untangle for a few years now. Awesome product! As the title says, is there any solution to this? I do have those sites in my cookie block list too. Thanks.

  2. #2
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,245

    Default

    Hi,

    Do you have a sample of what is getting past the filters?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7

    Default

    specific cookies.jpg Gamebanana.com for example on my Maxthon Web Browser.

  4. #4
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,245

    Default

    Can you try to add "*.Gamebanana.com"?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7

    Default

    That looks like it did it, thank you. UPDATE: It sometimes blocks, it sometimes does not. I am confused how this is possible.
    Last edited by TheKillerChicken; 02-11-2016 at 04:06 PM. Reason: Weirdness

  6. #6
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,245

    Default

    I would look at the event log and see what urls that goes through.

    I the image that you first posted i notice a "." in front the domain and thats why i suggested a *.domain to be added.

    So if there is something that goes thorough it dose not match a rule.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7

    Default

    Hi again, sorry for the late reply, I tried with the *. and without it. It is almost like the webserver(s) are forcing them past untangle somehow. I see the cookies being blocked in my logs, but it then lags my internet, then the cookies appear in my browser cache.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7

    Default

    I will just have to hope the v12 update will fix this, if not, I am going to try and reset the AdBlocker app.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2