Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11
    Master Untangler SirBC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    115

    Default

    I have a question about the Source Interface matchers.

    I have three interfaces with SBS handling DHCP and a wireless access port on the DMZ. When I added the WAP Untangle support remoted in and helped configure Untangle to get it to work the way I wanted.

    DHCP is running and hands out IP's on the DMZ, but the start and end IP's are in the Internal subnet range and only cover a single IP (x.x.x.200 start and x.x.x.201 end).

    There are custom packet filter rules that use source interface matchers. There is a "Pass DHCP to DMZ" using the SI of DMZ and then right beneath that another rules that is "Drop DHCP from Everywhere" with a Drop action, with a SI rule with all interfaces checked. Will these types of DHCP packet filter SI rules stop working in 9.2?

  2. #12
    Untangle Ninja sky-knight's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    26,498

    Default

    Not unless your source interface matches have more than a single interface selected. If they only have one, they will update and actually work properly.
    Rob Sandling, BS:SWE, MCP
    NexgenAppliances.com
    Phone: 866-794-8879 x201
    Email: support@nexgenappliances.com

  3. #13
    Master Untangler SirBC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    115

    Default

    The "Drop DHCP from Everywhere" rule has all 3 interfaces selected.

  4. #14
    Untangle Ninja sky-knight's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    26,498

    Default

    There is a system packet filter rule that already does that job. Moreover, if you're on 9.1.1 the rule is already broken, so it won't be any worse than it currently is, that is, not working at all because it can't match anything.
    Rob Sandling, BS:SWE, MCP
    NexgenAppliances.com
    Phone: 866-794-8879 x201
    Email: support@nexgenappliances.com

  5. #15
    Untangle Ninja Mathiau's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Costa Frickn' Rica
    Posts
    1,630

    Default

    just showed up for one of my boxes, will be checking this out, i really want to play with the new app control.
    kv-2 | UT 11.0.1 | Dell R610 Server | Intel Xeon 2.8Ghz Quad Cores | 24Gb DDR3 ECC | 1 Intel QPort NIC | Integrated Broadcom QP | Dell Perc 4i | 6 x 73G 2.5 15k SAS raid 10 | 100mb/100mb | 30mb/30Mb

  6. #16
    Untanglit
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    15

    Default

    Request Features:
    - Console Admin equal XenServer xsconsole -> github.com/mcclurmc/xcp-console (Python cli)
    - API, change RUBY to PYTHON (web2py framework)
    web2py.com

    - VLAN config network
    - Plugin app vendors extjs
    - bandwidthd or mrtg, rrdtool

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    8

    Default Can Setup "HairPinning" Need Input

    I have searched The Forums And this used to work for me And Im having a real hard time getting it oto work again I am using Your Firewall At my tower sites to access my Motorola Radio systems The "Master" Repeater Has one port forwarded to it and all of the "peer" repeaters are accessed Through the Master And the way I made this work before I through the VPN I can ping the ip address and see the MASTER but the peers no longer appear is there a way to turn on Transversal Nat or Hair Pinning in the new version of software through the command line or some other rule Any help would Greatly be appreciated this is happening on all 5 sites now and it's driving me insane trying to get it to work again
    Thanks
    Chris

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7

    Default

    Is this also when you moved WAN Failover out of Education Standard and into Education Premium?

  9. #19
    Untangle Ninja mrunkel's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,022

    Default

    Quote Originally Posted by gemstech View Post
    Is this also when you moved WAN Failover out of Education Standard and into Education Premium?
    WAN Failover has never been part of the standard package.
    m.
    <BR>
    Big Frickin Disclaimer:
    While I'm pretty sure, I can't guarantee that I know what I'm doing. There might be a better way to do this, and this way might actually suck. Make sure you understand the implications of what you're doing before trying to follow these directions.
    <BR>It often helps troubleshooting if you have a good network map. Look <A HREF="http://forums.untangle.com/tip-day/5407-how-draw-network-diagram.html">here</A> if you want my advice on how to draw one. <BR> <B>Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com<B>

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Default

    Hi,

    I installed the untangle 9.2.1 on two servers

    Build: 9.2.1


    but after installing that untangle server hanged two to three times within one month during that time frame i could not able to login in that please help me we are using Untangle lite edition

    Another box having 9.1 lite edition not having any issue
    Niljos

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2