Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 56
  1. #11
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Nice!

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  2. #12
    Untangler
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by strurpp View Post
    I installed 12.1 and I'm running it now! I restored a 12.0.1 config backup and I'm good to go.

    This is the first time I've upgraded the firewall since I built a Hyper-V environment. So nice to bring down the 12.0.1 VM, start the new 12.1 fully-configured VM and have very little downtime. Plus, I can fall back to 12.0.1 at a moment's notice. Love it.
    Ditto. Built a new VM last night with 12.1, took a backup of 12.0.1, shut it down, started up 12.1, answered the start up questions, then said no to installing any apps, then restored backup. Then reassigned licence under "My Account".

    Total time about 30 mins, downtime about 5 mins:

    5 mins ISO download
    15 mins VM creation and build
    5 mins to backup 12.0.1 and then shut it down, start up 12.1 and apply backup, let it reboot
    5 mins re-assign licence

    Liking the new graphs on the dashboard, and it seems much more usable on my iphone6.

  3. #13
    Master Untangler
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    116

    Default

    So Captive Portal page still not mobile friendly? This should be high priority because it looks rather bad on many devices.

  4. #14
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by MechanicalThinker View Post
    So Captive Portal page still not mobile friendly? This should be high priority because it looks rather bad on many devices.
    https://wiki.untangle.com/index.php/...Captive_Portal
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #15
    Banned
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    192

    Default

    IDS APP Display is broken again.

    Not showing 'sessions scanned' like last time.

  6. #16
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,650

    Default

    Thanks for report it.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  7. #17
    Untangler
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    34

    Default

    Couple of things (bugs???) I have noticed.

    In the Top Hostnames Usage chart, in the legend if my Hostname has a space in it (such as Kid's iPad, or iPhone 6) then it only shows the bit after the space, so iPad or 6 in this case.

    If I click on Reports in the main title bar, then click on any of the links to the various reports then the screen goes grey and switches to start to show that report, but then just switches back to the main Dashboard page.

    I notice their is an upgrade available, so not sure if that will make a difference to the 2 points above.

  8. #18
    Untangler
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    34

    Default

    So, I have run the upgrade, but made no difference. I am using IE 11, but also tried Edge.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    7

    Default

    I have just tried installing a new Hyper-V build of 12.1 x86 and installation goes fine for a few screens, and then the screen display goes corrupt, angled screen lines.....Not readable....

    Version 12.0 is working since install for some time now on a Hyper-V server.

    I am trying the 12.1 X64 ISO install now, and see if the same thing happens.

    So far so good with the x64 ISO....so its only with the x86 ISO
    Last edited by RFTangle; 07-15-2016 at 07:44 AM.

  10. #20
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,650

    Default

    Quote Originally Posted by iandrews View Post
    So, I have run the upgrade, but made no difference. I am using IE 11, but also tried Edge.
    We don't recommend using any of the IE browsers for the admin interface. Use Firefox or Chrome.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2