Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 58
  1. #21
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,746

    Default

    Yes, it is stable. We just have a lot of UI issues to sort through.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  2. #22
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    193

    Default

    Using both Chrome and Safari on my iPhone 7 ... when trying to administer Untangle, it would not register the policy drop down taps. Hence, if I want to administer a specific policy/rack ... it would always register the tap on that menu drop down on the object behind the drop down. Hence, I could never get to the policy. Hope that makes sense.

    Same with Logout ... it would not register the tap on the drop down, but instead of what was behind it.
    Untangle 14.2.1 (Build: 14.2.1.20190814) (Kernel: 4.9.0-9-untangle-amd64)
    QOTOM-Q355G4
    1.6-2.7 GHz Intel I5 5250U, 128GB SSD mSATA, 8GB RAM DDR3L, 4xRJ-45 Intel I211AT 10/100/1000 Controller

  3. #23
    Untangle Ninja jcoehoorn's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York, NE
    Posts
    1,701

    Default

    If I update my home system to the beta, will I be able to auto-update to production when 13.0 goes RTM or will I need to re-install again?
    Five time Microsoft ASP.Net MVP managing a Lenovo RD330 / E5-2420 / 16GB with Untangle 14.1.1 to protect 500Mbits for ~400 residential college students and associated staff and faculty

  4. #24
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,746

    Default

    Yes, upgrades will work going forward to newer builds.

    There will be no need for reinstalls
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #25
    Untangler
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Coeur d'Alene, Idaho, USA
    Posts
    44

    Default

    Does 13 support DHCPv6? to get ipv6 working?
    Jim.Alles and abailey like this.

  6. #26
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    8,011

    Default

    Quote Originally Posted by sammy_cda View Post
    Does 13 support DHCPv6? to get ipv6 working?
    Not at this time.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  7. #27
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    952

    Default

    Buffer bloat seems to be working well. Glad to see that. I can have tv streaming at 1080p, run download test on troubleshooting and still get a C for buffer bloat at dsl reports. The isp is running well now so I will test it when they go down hill.

    After only using for a few minutes I am impressed. Install went fine and importing the config from 12.2.1 went fine too. Only thing that threw me was in the lower corner there was always a cancel button. Took a bit to see the back to config button. Other than that it seems fine.

    Thank you.

    PS I hope the app view goes back to the old server rack look.
    Last edited by donhwyo; 04-26-2017 at 01:53 PM.

  8. #28
    Untangler
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    81

    Default

    Holy crap... Sweet looking interface!

  9. #29
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    193

    Default

    Restore from 13.0 Beta comes up with login screen followed by "Server is starting. Please wait ..."

    I can no longer get to the admin GUI.

    Looks like I will need to do a fresh install and restore from 12.2.1 backup and restart.
    Last edited by theoak; 04-27-2017 at 03:22 PM.
    Untangle 14.2.1 (Build: 14.2.1.20190814) (Kernel: 4.9.0-9-untangle-amd64)
    QOTOM-Q355G4
    1.6-2.7 GHz Intel I5 5250U, 128GB SSD mSATA, 8GB RAM DDR3L, 4xRJ-45 Intel I211AT 10/100/1000 Controller

  10. #30
    Master Untangler deleted_account+152373@untangle.com's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Malta
    Posts
    455

    Default

    Captive portal looks like it is not capturing vlan, it works on the lan but not on the vlan (guest on second rack)

    1.PNG2.PNG3.PNG

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2