Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Master Untangler BytesSolutions's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    República Dominicana
    Posts
    205

    Default Can't Upload a Company Logo into Branding Manager

    Hello,

    I have been trying to upload a company logo into Branding Manager. I can sucessfully upload a custom logo file, but after hittin "Apply" or "Ok" buttons, it returns to "Use the Default Logo" option and keep using Untangle's logo.

    I am using a .PNG file with 13.5 KB size, which dimensions are 152 x 98.

    UT Build: 9.2.0

    Thank you in advance!
    Bytes Solutions
    www.bytes-solutions.com

  2. #2
    Master Untangler BytesSolutions's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    República Dominicana
    Posts
    205

    Default

    I am working connected over a VPN session. So I logout from UT box and call its IP address again, the login screen came with the new logo and it is already shown inside the application.

    Apparently it was a performance issue due to bandwidth.

    It is working fine now.
    Bytes Solutions
    www.bytes-solutions.com

  3. #3
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    8,535

    Default

    Often, it's a caching issue with the local browser. The cache has to be cleared to see the logo.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #4
    Master Untangler BytesSolutions's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    República Dominicana
    Posts
    205

    Default

    It is a valid point Jcoffin. Thanks for the feedback, I add it to my UT knowledge base!
    Bytes Solutions
    www.bytes-solutions.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2