Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    46

    Default V7 Upgrade looses rack and settings

    Following the automatic upgrade to Version 7, several of our customer machines have lost ALL the rack modules and associated settings.

    We can re-load the rack modules by selecting install from the modules list on the left hand side, HOWEVER, all settings have gone in Firewall etc, etc.

    Q. Is there a way to get this settings back.
    Note: Restoring a backup from V6 kills the UTM and you have to re-install from fresh.

    I have about 20 units with this problem.

    Thanks

    Nigel

  2. #2
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,747

    Default

    how are these 20 units different? have you modified them in any way?
    what browser are you using to configure untangle? are you local or remote?

    do you have a box that has not yet been messed with after the upgrade?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    46

    Default

    "how are these 20 units different? have you modified them in any way?"
    The units have not been modified, they are out of the box, so to say, we have just added configuration items through the web interface.

    "what browser are you using to configure untangle?"
    Have accessed using both IE8 and Firefox

    "are you local or remote?"
    I can be either, as I can rdp to internal servers.

    "do you have a box that has not yet been messed with after the upgrade? "
    Yes, some have worked OK and all the settings have been preserved.

  4. #4
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,747

    Default

    Quote Originally Posted by OCMnetworks View Post
    "do you have a box that has not yet been messed with after the upgrade? "
    Yes, some have worked OK and all the settings have been preserved.
    I meant do you have an boxes that display the symptoms but have not yet been "fixed" ?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Default

    I have also just encountered this problem. I logged in to the webadmin via firefox, clicked upgrade - waited while it upgraded to v7 then when untangle had restarted all the racks were gone. I then figured i had to re-add them and maybe the settings would be there but they were also gone. So now I have to re-add all my firewall rules

  6. #6
    Untangle Ninja
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,129

    Default

    Anyone found out why this happened? Any logs given to UT for review?

    Lannie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2