Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Master Untangler
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    141

    Default Problem with Alerts in version 13

    When I create a new alert and have a conditional such as "Blocked is True" and then save the alert, then when the grid appears that lists all of the alerts, the "True" part of the conditional is showing up as blank and the alert never triggers.
    When I click Edit, the "True" is there.
    However, when I export to Json, the "fieldValue" has null instead of true.
    If I edit the json and add the "True" to the "fieldValue" and then import the alert, everything works as it should.

  2. #2
    Master Untangler
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    141

    Default

    No takers? Anyone else having this issue?

  3. #3
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,747

    Default

    We'll see if we can replicate
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #4
    Master Untangler
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    141

    Default

    Thanks, much appreciated!

  5. #5
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,195

    Default

    Thanks for reporting this issue. It's a regression from an earlier release. https://jira.untangle.com/browse/NGFW-10812
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Master Untangler
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    141

    Default

    Thanks for the follow up!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2