Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2020
    Posts
    13

    Default 15.1 - Netflow Export Broken?

    I had previously been sending Netflow v5 data to my Elastic instance to monitor network traffic. After the update to 15.1, it appears it's no longer sending that data. I've tried disabling Netflow export and reenabling, changing version to v9, etc. Running a tcpdump for UDP 2055 returns no data directly from CLI on the Untangle box and on the Elastic box.

    Anyone else using Netflow in 15.1 successfully?

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    8,898

    Default

    Thanks for reporting the issue. It does seem to be broken

    https://jira.untangle.com/browse/NGFW-13092
    WookieeSasquatch likes this.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2020
    Posts
    13

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    Thanks for reporting the issue. It does seem to be broken

    https://jira.untangle.com/browse/NGFW-13092
    Thank you for the quick response. I wasn't sure what binary was outputting the data, so I didn't check for the running process. Good info to have.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2