Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default FORUM - functionality problem

    the "thread tools" dropdown seems to be broken, both in safari (mac) and firefox (windows) (trying to subscribe to my own threads, can't). It works for me on other forums that appear to be built on the same base.

    EDIT: just found it, it appears at the bottom right of the page instead of being pinned to the menu, in both browsers.
    Last edited by u3b3rg33k; 11-04-2008 at 06:16 PM.

  2. #2
    Untangler
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Florida
    Posts
    94

    Default

    I have had this problem too, sometimes it appears way down on the page, sometimes not at all. But if I keep refreshing the page and trying again, I can usually get it.

  3. #3
    mdh
    mdh is offline
    Untangle Ninja mdh's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4,752

    Default

    Try using any of those with Internet Exploder...its worse. I finally abandoned it for everything except Windows updates.

  4. #4
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    Quote Originally Posted by mdh View Post
    Try using any of those with Internet Exploder...its worse. I finally abandoned it for everything except Windows updates.
    I avoid IE like the plague.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2