Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default Issues with 7 and Virtual machines

    this holds for ESXi 3.5, virtualbox, and citrix Xenserver:
    I keep having trouble testing connectivity, getting DHCP, and saving local network settings - all during install.

    I am confused... and it keeps me from getting past install. I watch it sit at "please wait, saving internal network settings" for 5 minutes or so, then error message.

    EDIT: if I close the browser, and restart it, I can use it, and it seems OK. just a problem in the install.
    Last edited by u3b3rg33k; 10-05-2009 at 03:40 AM.

  2. #2
    Untangle Ninja sky-knight's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    26,491

    Default

    I'm not getting any of this from ESXi 4.0. You need ESXi 4.0 for proper support of Debian 5.
    Rob Sandling, BS:SWE, MCP
    NexgenAppliances.com
    Phone: 866-794-8879 x201
    Email: support@nexgenappliances.com

  3. #3
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    I tried using 4.0, but they have removed support for all of my older network cards (they're 3com), so it won't install. I have an intel 4 port gigabit card on the way that should work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2