Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: install fail

  1. #11

  2. #12
    Untanglit
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    18

  3. #13
    Master Untangler
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Nanaimo B.C
    Posts
    876

    Default

    Quote Originally Posted by DayDaysTech View Post
    after install i get this
    Clear your bios to factory, make sure you have it set to Boot UEFI, then install.

    BTW, what box is this ?
    Started Youtube Channel, Have a question about Untangle Ask me : jason @ jasonslab.ca
    https://www.youtube.com/c/jasonslabvideos << Please like and subscribe, helps me out !!

  4. #14
    Untanglit
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    18

    Default

    Quote Originally Posted by dashpuppy View Post
    Clear your bios to factory, make sure you have it set to Boot UEFI, then install.

    BTW, what box is this ?
    Ii will try this tomorrow. here is the link for the box i have https://www.amazon.com/dp/B0B287Q7KG...roduct_details

    i set my bios to factory and still get the same problem
    Last edited by DayDaysTech; 06-29-2022 at 07:25 PM.

  5. #15
    Untanglit
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    18

    Default

    where would i set it to Boot UEFI?

  6. #16

  7. #17
    Untanglit
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    18
    Last edited by DayDaysTech; 06-30-2022 at 03:23 AM.

  8. #18
    Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    572

    Default

    Maybe disable "secure boot"?

  9. #19
    Untanglit
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    18

    Default

    Quote Originally Posted by donhwyo View Post
    Maybe disable "secure boot"?
    i have

  10. #20
    Master Untangler
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Nanaimo B.C
    Posts
    876

    Default

    Quote Originally Posted by DayDaysTech View Post
    i have
    The issue is the machine / installer see's old Partitions in the Boot sector. I know exactly how to fix this but can't describe it. The easiest and fastest way is take the drive out of the machine put it into a windows machine clear all partitions and run clean with disk part.
    jcoffin likes this.
    Started Youtube Channel, Have a question about Untangle Ask me : jason @ jasonslab.ca
    https://www.youtube.com/c/jasonslabvideos << Please like and subscribe, helps me out !!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2