Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2

    Default Keyboard/Mouse doesnt work after install Dell R200

    Hello,

    We have installed untangle on a Dell R200 1U Rack Server, after install the keyboard/mouse don't work.

    This wasn't a problem as we just used the web interface however had just misconfigured our network adapters, is there a way we can boot a text only/rescue mode to edit the network adapaters configuration?

  2. #2
    Master Untangler MikeTrike's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    San Antonio
    Posts
    367

    Default

    Have you messed with the USB settings in the BIOS to see if that helps? Or are you using a PS2 kb/mouse setup?

    I am using USB on all of my R200's without issues.
    Dude, Where's My Car?

  3. #3
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    if they are PS/2 sometimes they have to be plugged in before the machine is powered on.
    Also try removing KVMs.
    If its USB try unplugging and replugging.

    welcome to the forums!
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2

    Default

    Its PS2.

    I dont seem to have had any luck, is there anyway I can boot to a text only mode and just edit the interfaces file?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2