Results 1 to 4 of 4

Thread: Upgrade

  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    62

    Default Upgrade

    Hi All
    I have two installations of 6.2, one at work and one at home. Last night, I saw the upgrade to 7.0 available in the one at home. The upgrade went fine. Strangely though, I still do not see any upgrades available in the one at work even when I check manually. What could be causing that?

  2. #2
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,050

    Default

    Hi petrose,
    The updates are not released to all systems at once.
    That would kill the update server.

    So they push out the update during a week or two to all systems.
    So just wait and the other system will get it

  3. #3
    Untangle Ninja YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,565

    Default

    I had 2x boxes at clients which weren't getting/showing updates....after posting here about it, Dirk mentioned to check the DNS settings of the UT box.

    These 2 boxes happened to be setup for PPPoE DSL, and I suppose DNS isn't automatic, as in the WAN config setup there is a checkbox called "use peer DNS".

    Once I filled those in..voila, within a minute updates showed as available.

  4. #4
    Untangler
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    62

    Default Upgrade

    Ok thanks for that, I suppose I may just have been a little anxious

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2