Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,655

    Default

    Screen shot on the wiki is of 7.2. On 7.1.1 you are on, there are less options.

  2. #12
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    Updated to 7.2. I'll update you with whether functionality has improved in a day or so.

  3. #13
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    7.2 has been on for a few days, I can view reports, but I'm still not getting them via email. I verified that UT can send test emails.

    Also, I can't add users / addresses in the from safe list.

  4. #14
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    Emails are coming now, here's the body:


    The Untangle Summary Reports for 04/04/10 - 04/05/10 are attached. The PDF file requires Adobe Reader to view. For more in-depth online reports, click here to view Online Untangle Reports.


    No attachment.

  5. #15
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    OK, I have another machine installed on the network (fresh install of 7.2, not an upgrade), and I'm having the exact same problem.

    Our mailserver doesn't seem to be having any trouble passing other attachments (including a 14.9MB zip file), but there's no csv or pdf attached from either machine. I can't possibly see a box with 1 machine behind it generating over 15 MB of csv in one day.

    Is there something in my main (edge device) UT box that could be blocking reports from both machines? I'm stumped.

  6. #16
    Master Untangler u3b3rg33k's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    234

    Default

    I just found that this was updated:
    http://forums.untangle.com/reports/1...iling-you.html

    Didn't notice the OS X issue until now. I've set up a gmail account for the time being, but I don't see this as a permanent solution. All that whining for nothing...

    I did just notice that the "remove attachments" option is not grayed out when clicking on reports emails.
    Last edited by u3b3rg33k; 04-09-2010 at 01:21 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2