Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Untanglit
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    21

    Default Script busy or stopped responding

    In the admin interface, when I click "Email" to configure the email settings, a little AJAXY widow pops up stating "Loading Config...".. After a few seconds I receive the following message in iceweasel on local console.

    Quote:
    A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete.

    Script: http://localhost/ext/adapter/ext/ext-base.js:9

    script: http://localhost/ext/ext-all.js:1

    Tried continue, stop and rebooting the untangle box.
    No change.

    Other screens - networking, administration, Etc. are fine.

    Ideas?

  2. #2
    Untangle Ninja Solignis's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hudson, Ohio, USA
    Posts
    1,704

    Default

    Yeah I have gotten that same error, I was just done installing 7.2 RC1 and because of this issue I grabbed my 7.1.1 disc and reloaded the brand new box. I am sure it will get patched or fixed pretty soon.

    For the record I got the error on IE8 and Firefox 3.6.
    “Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program.” - Linus Torvalds

  3. #3
    Untangle Ninja dwasserman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Argentina
    Posts
    4,367

    Default

    Report the bug , its RC1 and can have (a lot?) of bugs.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4

    Default

    The same error. 64-bit version - initial 7.1, updated to 7.2. Rebooting didn't help

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4

    Default

    In my Untangle the problem is solved after update. Thank you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2