Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Untanglit
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21

    Default Need help with event logs

    I installed UT, between my cable modem router and my switch, as a bridge about 4 hours ago. I have the cat5 cable from the router to the UT computer connected to the external NIC and I have a cat5 cable from the UT computer internal NIC to the switch. There are three computers running live on the network, plus the UT computer. All computers are working and able to communicate over the Internet. For the UT packages, I selected the default open code modules. From what I have read in the manual there will be no reports available for a least 24 hours, but the event logs should be showing real time activity.

    For example, the application Spyware Blocker shows 3284 pages scanned and 78 pages blocked. When I click on the settings tab in the Spyware Blocker module and then click on the Event Log tab there is nothing listed. This the same results I get for any of the modules when I go to their Event Log tab. Is there something wrong, or do I need to wait longer?

  2. #2
    Untangle Ninja
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,187

    Default

    Nothing displays until you hit the refresh button down on the bottom.

  3. #3
    Untanglit
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21

    Default

    Thank you... that worked

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2