Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Default DHCP not working on new install 64bit untangle

    On my brand new install today of Untangle 7.2, 64 bit version, we noticed that dhcp was not giving out addresses. All other functionality out of the box was working. The service is listening, I noticed, but no client machines are receiving IP addresses. Suggestions?

  2. #2
    Untangle Ninja dwasserman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Argentina
    Posts
    4,371

    Default

    Post here the config page of dhcp

  3. #3
    Untangle Ninja Mathiau's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Costa Frickn' Rica
    Posts
    1,630

    Default

    sure your plugged into the Internal interface...
    kv-2 | UT 11.0.1 | Dell R610 Server | Intel Xeon 2.8Ghz Quad Cores | 24Gb DDR3 ECC | 1 Intel QPort NIC | Integrated Broadcom QP | Dell Perc 4i | 6 x 73G 2.5 15k SAS raid 10 | 100mb/100mb | 30mb/30Mb

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Default Plugged in, configged, and working

    My apologies. Yes, I was definitely plugged in, and untangle was routing to the internet without issue if I assigned an ip address to a client machine. What I forgot to do was set my catalyst switch port to server mode (smartports), and not desktop so that the broadcast packets were switched to the server and blocked.

  5. #5
    Untangle Ninja dwasserman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Argentina
    Posts
    4,371

    Default

    If i remember good the command is:
    ip helper-address in Cisco IOS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2