Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default Where Can I get Untangle Virtual Appliance?

    Hi All,

    Been searching all the net for Untangle Virtual Appliance.. Anyone can help?

    Thanks,

  2. #2
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,258

    Default

    Hi habibalby,

    I will find the ESXi OVA file on sf.net.

    I am sorry to say that i have not had time to do a 9.1.1 Ova.
    But you can download the 9.1.0 and update it directly.

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default

    Thanks, i'm downloading that to be installed on ESXi5.0

  4. #4
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,258

    Default

    habibalby,

    I had some problems with the vmware tool version from ESXi 5.0.
    Mouse would not work.

    So install it so that you have browser access before you update the Tools.

  5. #5
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default

    Thanks,
    It's being downloaded now, let me install it and get back to you with a new thread.

    Thanks,

  6. #6
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default

    Hi,
    I have installed it and configured the networking. Upgrade is in the process... 42/107 so far

    Thanks,

  7. #7
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default

    Hi,
    After the upgrade, I lost the Web Console I rebooted it also same... Any help?

    Thanks,

  8. #8
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,258

    Default

    I would check the /etc/apt/uvm/apt.log.

    Was the update really done before you did the Reboot?

    During the update it will reboot the UVM so the WebGui will not be accessible for a few mins.

  9. #9
    Untangler
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    83

    Default

    Hi,
    I was unable to get any of the OVF Untangle working on ESXi5.0. I've downloaded both version 811 and 910 but non of them work perfectly. I rely on installing a fresh Untangle without VMTools.

    Thanks,
    Hussain

  10. #10
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,258

    Default

    habibalby,
    What error do you get?

    Mine works just when i update the tools to the current version then the mouse stops working.

    The 9.1.1 is built on a 5.0.0, 469512 just a Older Tools version installed.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2