Results 1 to 6 of 6

Thread: Video problems

  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    75

    Default Video problems

    I've installed Untangle 11.0 x64 on my Dell PowerEdge R210 II. Everything went fine, I could enter rack and install/uninstall, setup, etc... After rebooting for the first time, I've received the following error:

    [ 4.898202] uvesafb: request region 0x3c0-0x3e0 failed

    Then the ui is not presented, I can only see untangle login:

    It was working fine with untangle 10.2 and the new installation is a fresh one.
    Just tried the safe video boot but is not working either

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,728

    Default

    Was this a fresh install of v11 or upgrade to v11 from 10?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    75

    Default

    Fresh install of version 11

  4. #4
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,728

    Default

    I would try a different monitor or just upgrade from 10.2.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #5
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,747
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Untangler
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    75

    Default

    Thanks, tried another monitor and worked! Strange is that it worked before, but no problem as I have here a few unused.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2