Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 134
  1. #61
    Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46

    Default

    No the VM starts and comes up to untangle log on page

  2. #62
    Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46

    Default

    Hay I have no apps installed when I log in.

  3. #63
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by MorrisonS View Post
    Hay I have no apps installed when I log in.
    I think thats because the original installation process was interrupted.
    If that happens - the install is borked.

    The best thing at this point is to uninstall, delete C:\Program Files\Untangle, reinstall

    edit: btw, it was probably us who interrupted it that time you got the blue screen...
    especially if that was a new install.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #64
    Master Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    343

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    dknyinva,

    What user did you install as? Was it a local user or domain user? Was it in the Administrator group?
    I installed using "myadmin" account. It is a local admin account. The account is in the Administrator Group.

    BTW, I now see the vmware-vmx.exe running as a process with mem usage 567,688K, which I never saw it ran before.

    Thanks
    Last edited by dknyinva; 09-29-2008 at 03:18 PM.

  5. #65
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by dknyinva View Post
    I installed using "myadmin" account. It is a local admin account. The account is in the Administrator Group.

    Thanks
    Can you try tbelote's above proceedure.
    Basically that runs it as the SYSTEM user in the foreground.

    See if it asks to agree the license and make you manually enable shared folders...
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #66
    Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46

    Default

    I'll reinstall and see.

  7. #67
    Master Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    343

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    Can you try tbelote's above proceedure.
    Basically that runs it as the SYSTEM user in the foreground.

    See if it asks to agree the license and make you manually enable shared folders...
    I tried tbelote's suggestion and now see the vmware-vmx.exe in the processes tab running wheras never saw it before. It never prompted me for a license. The shared folder is currently set for "Always enabled". The host path is "C:\Program Files\Untangle\shared" and it's atrtributes is set to "enabled"

  8. #68
    Master Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    343

    Default

    Quote Originally Posted by dknyinva View Post
    I tried tbelote's suggestion and now see the vmware-vmx.exe in the processes tab running wheras never saw it before. It never prompted me for a license. The shared folder is currently set for "Always enabled". The host path is "C:\Program Files\Untangle\shared" and it's atrtributes is set to "enabled"
    I'm rebooting the laptop now and will let it run without interrupting by launching the vmware console and will report back.

  9. #69
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by dknyinva View Post
    I'm rebooting the laptop now and will let it run without interrupting by launching the vmware console and will report back.
    before you launch the console - let it start and see if it starts as a service first...
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  10. #70
    Master Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    343

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    before you launch the console - let it start and see if it starts as a service first...
    It's been 20min without interruption and the vmware-vmx.exe is not showing up in the task manager processes. When you refer to running as a service, what is the name of the service? The only service related to untangle I see in the services are:

    Untangle Started Automatic Local System
    VMware Authorization Service Started Automatic Local System
    VMware DHCP Service Started Automatic Local System
    VMware NAT Service Started Automatic Local System
    VMware Virtual Mount Mgr Ext. Started Automatic Local System

    The Untangle is still saying "Starting"

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2