Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2

    Default Proxy after UT filter

    I'm currently evaluating UT and require the product to work in conjunction with a proxy server placed after the UT device and before the internet firewall so that UT will provide reports by IP on users browsing but still allow the use of the proxy.

    When I connect up this configuration I'm finding internet access is extremely slow and sometimes I get a proxy server timeout message back. If I connect the proxy server to the client side of the UT box internet access is fine through the proxy. I've added the proxy server IP address to the attack blockers exception list, but this has not made a difference. Any idea's why this is happening and is there a configuration change I need to make on UT to support this configuartion ?

    UT is setup in bridge mode and I'm using free proxy.

    Many Thanks

    Richard.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2

    Default

    Ok worked out the problem has something to do with the Spyware blocker. If I turn this off then internet browsing speed returns to normal with the proxy is internet side of UT. Turn it back on and browsing instantly grinds almost to a halt.

    Also tried squid as the proxy, same problem.

    Any idea's ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2