Been trying & failing to get an IPSEC tunnel to connect between UT & Cisco RV042.

I had IPSEC successfully working while testing using a Draytek device so know mt UT is receiving connections ok.

I have used the configuration on the IPSEC Wiki page, however it wont connect. I have also tried the following:
Setting UT auto in Start mode
UT auto in Add mode
Creating a new policy (I saw another forum post about that being the issue)
Updated Cisco firmware
From Cisco leaving it some time to allow it to connect

Latest error code (when trying to initiate connection from Cisco > UT-
Code:
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: responding to Main Mode
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: transition from state STATE_MAIN_R0 to state STATE_MAIN_R1
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: STATE_MAIN_R1: sent MR1, expecting MI2
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: transition from state STATE_MAIN_R1 to state STATE_MAIN_R2
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: STATE_MAIN_R2: sent MR2, expecting MI3
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: Main mode peer ID is ID_IPV4_ADDR: '{CISCO PUBLIC IP}'
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: transition from state STATE_MAIN_R2 to state STATE_MAIN_R3
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: STATE_MAIN_R3: sent MR3, ISAKMP SA established {auth=OAKLEY_PRESHARED_KEY cipher=oakley_3des_cbc_192 prf=oakley_sha group=modp1024}
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: the peer proposed: {UT LOCAL SUBNET}/24:0/0 -> {CISCO LOCAL SUBNET}/24:0/0
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #38: responding to Quick Mode proposal {msgid:4a217d3f}
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #38:     us: {UT LOCAL SUBNET}/24==={UT PUBLIC IP}<{UT PUBLIC IP}>[+S=C]
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #38:   them: {CISCO PUBLIC IP}<{CISCO PUBLIC IP}>[+S=C]==={CISCO LOCAL SUBNET}/24
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #38: unknown encryption algorithm: 0
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: | failed to install outgoing SA: 0
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #33: received Delete SA payload: deleting ISAKMP State #33
Jan 21 20:43:47 ut pluto[5486]: packet from {CISCO PUBLIC IP}:500: received and ignored informational message
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #37: the peer proposed: {UT LOCAL SUBNET}/24:0/0 -> {CISCO LOCAL SUBNET}/24:0/0
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #39: responding to Quick Mode proposal {msgid:4a217d3f}
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #39:     us: {UT LOCAL SUBNET}/24==={UT PUBLIC IP}<{UT PUBLIC IP}>[+S=C]
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #39:   them: {CISCO PUBLIC IP}<{CISCO PUBLIC IP}>[+S=C]==={CISCO LOCAL SUBNET}/24
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: "UT0_sms_cisco" #39: ERROR: netlink response for Add SA esp.9dccfc3a@{CISCO PUBLIC IP} included errno 17: File exists
Jan 21 20:43:57 ut pluto[5486]: | failed to install outgoing SA: 0
When UT tries to initiate the connection-
Code:
Jan 21 20:34:09 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: initiating Main Mode
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: ignoring Vendor ID payload [strongSwan 4.0.4]
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: received Vendor ID payload [Dead Peer Detection]
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: transition from state STATE_MAIN_I1 to state STATE_MAIN_I2
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: STATE_MAIN_I2: sent MI2, expecting MR2
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: transition from state STATE_MAIN_I2 to state STATE_MAIN_I3
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: STATE_MAIN_I3: sent MI3, expecting MR3
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: Main mode peer ID is ID_IPV4_ADDR: '{CISCO PUBLIC IP}'
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: transition from state STATE_MAIN_I3 to state STATE_MAIN_I4
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: STATE_MAIN_I4: ISAKMP SA established {auth=OAKLEY_PRESHARED_KEY cipher=oakley_3des_cbc_192 prf=oakley_sha group=modp1024}
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #2: initiating Quick Mode PSK+ENCRYPT+TUNNEL+PFS+UP+IKEv2ALLOW {using isakmp#1 msgid:a572647b proposal=defaults pfsgroup=OAKLEY_GROUP_MODP1024}
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: ignoring informational payload, type NO_PROPOSAL_CHOSEN msgid=00000000
Jan 21 20:34:39 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: received and ignored informational message
Jan 21 20:34:49 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: ignoring informational payload, type INVALID_MESSAGE_ID msgid=00000000
Jan 21 20:34:49 ut pluto[4072]: "UT0_sms_cisco" #1: received and ignored informational message
Any ideas?