Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Untangler Muggle's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Lakewood, CA
    Posts
    66

    Default No Firewall Logging

    Guys,

    All other appliances are reporting fine, I am not, however, getting any logging from the firewall. I have many blocked events, but both ALL and BLOCKED logs are empty.

    Any thoughts would be helpful.

  2. #2
    mdh
    mdh is offline
    Untangle Ninja mdh's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4,752

    Default

    If you're using default open/closed rules, that's why. Specific rules get logs from activity, not the defaults.

  3. #3
    Master Untangler
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    105

    Default

    I have a block all rule at the bottom of my firewall rules and this logs everything. I beleive most other UT users have employed something similiar to this.

  4. #4
    Untangler Muggle's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Lakewood, CA
    Posts
    66

    Default

    That's it then MDH, so far I've left the rules on the FW alone...I've only had it running for about two months. I've been tweaking all the apps starting at the top, now I'm down to the FW and will be changing some things in there soon, that's why I just noticed no logging.

    Thanks.

  5. #5
    mdh
    mdh is offline
    Untangle Ninja mdh's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4,752

    Default

    Good! Use a block rule (block ALL as girbot mentioned, or something that suits your needs specifically) and you should see logging that gives you a good rundown on attempted intrusions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2