Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Master Untangler
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    110

    Default External Dynamic no DNS

    Hi, I am trying to add a second External to do WAN balancing. I have tried a PCI, USB NIC, and onboard NIC.... and although they are being detected in the interfaces, they will not grab and hold the IP/Gateway/DNS (especially the DNS part) info from my Dynamic modems. They are not PPPoE modems, they are Dynamic with all info pre-configured in the modem. I have rebooted everything, including Untangle, modems, and Renewing Lease...... all with same result. I get correct DHCP info, but no Primary or Secondary DNS Server info.... or only very briefly.

    I have tried with all 3 NIC types.... and with 3 different Dynamic modems (we have 3 of them). Only the first external is working correctly.

    All 3 modems are working correctly when tested outside of Untangle.

    Could it be that all 3 of my NIC cards are not compatible in Untangle? I am all the way up to eth8 now with all the different NIC additions.

    Any ideas?
    Thanks.

  2. #2
    Master Untangler
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    110

    Default

    update..... apparently Untangle is very selective in NICs, which was causing the problems. None of the USB, D-Link PCI, or onboard would work..... but I found another Intel Pro PCI card and it works just fine.... go figure, lol.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2