Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Untangler malvivent7's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ferrara, Italy
    Posts
    71

    Default STARTTLS blocked from external

    Hi to all, i have a strange issue with my NGF 11.1.0. From external connecting to smtp port 25 to my internal smtp server i dont see STARTTLS advertised which instead is exposed connecting to the same server from internal; i verified that in Spam Blocker Lite the "ALLOW and IGNORE TLS" is checked in my setup i don't know what can i investigate to solve the issue. For information i have https inspector installed and directory connector Thankyou in advance for helping me. I attach a screenshot of the setting that i mentioned above.
    ALLOW_TLS.PNG

  2. #2
    Untangler malvivent7's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ferrara, Italy
    Posts
    71

    Default

    Noone can help me? It isnt reproduceble same issue to another site? Thank you.

  3. #3
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,747

    Default

    Try disabling the other apps.
    Are you running policy manager?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #4
    Untangler malvivent7's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ferrara, Italy
    Posts
    71

    Default

    Thankyou dmorris, no i dont have policymanager installed. I have disabled spam blocker lite and tested my server with checktls.com service same issue remain no TLS advertised from external.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2