Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default Service unavailable

    I have seen this twice now since installing 14.01. Build: 14.0.1.20180827T111844.4c1932f659-1stretch
    Service unavailable.png
    Seen from the web interface and going to the console "launch console".

    Things seem to be working in-spite of this. I don't know if the isp going up and down many times had anything to do with it. The cable modem showed lost connection.

    What log files should I be looking at?

    Thanks

  2. #2
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default

    Bump. What service is it referring to?

  3. #3
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,741

    Default

    "Service Unavailable" is just the text equivalent of a 503.

    It probably means the untangle-vm isn't running
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  4. #4
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default

    Was there again this morning. How can I trouble shoot this please?

  5. #5
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,941

    Default

    Does this occur randomly or all the time. Is this remotely or on console?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    Does this occur randomly or all the time.
    Randomly, 3rd time in 2 weeks.

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    Is this remotely or on console?
    Both.

  7. #7
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,941

    Default

    What is UT running on?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  8. #8
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default

    Proxmox. It has run fine since version 10.? that way.

  9. #9
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,941

    Default

    My guess is that there is not enough resources dedicated to the UT instances.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  10. #10
    Master Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    945

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    My guess is that there is not enough resources dedicated to the UT instances.
    Does 14.01 require that much more resources than previous versions?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2