Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Master Untangler CMcNaughton's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    194

    Default NGFW v16.3.2 now available in Command Center and for EAL!

    Today we released NGFW v16.3.2! As usual, the upgrade will be rolled out in stages but you can get added to the Early Access List by contacting support@untangle.com and providing them with any UID numbers you'd like upgraded. There are a lot of great updates in this release, which can be seen in the 16.3.2 changelog located here. Thanks, and as always, let us know what you think!
    csherman and Quetsche like this.

  2. #2
    Untangler atomicboy's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Posts
    47

    Default

    I upgraded 2 appliances with no issues. Thanks!
    jcoffin and CMcNaughton like this.

  3. #3
    Untangle Ninja
    WebFooL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sweden (Eskilstuna)
    Posts
    5,243

    Default

    I remember when the wiki listen when code was given for free to Untangle Inc...

    O well I still have a badge :-)

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    9

    Default

    The Changelog looks like the one of 16.3.1 to me.

  5. #5
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,671

    Default

    Quote Originally Posted by Quetsche View Post
    The Changelog looks like the one of 16.3.1 to me.
    16.3.2 is just a small fix to WG NAT rules over 16.3.1
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Untanglit
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    20

    Default

    My server is still on 16.2.2. I never received the auto-update to 16.3.0,
    Build: 16.2.2.20210223T082805.9e9db41866-1buster
    Last edited by rauder; 06-09-2021 at 08:02 PM.

  7. #7
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by rauder View Post
    My server is still on 16.2.2. I never received the auto-update to 16.3.0,
    Build: 16.2.2.20210223T082805.9e9db41866-1buster
    Email your UID to support@untangle.com and we'll put you on the early-access list.

  8. #8
    Untangle Ninja jcoehoorn's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York, NE
    Posts
    1,857

    Default

    I keep seeing this at work, but I always upgrade my home server first \_(ツ)_/
    Five time Microsoft ASP.Net MVP managing a Lenovo RD330 / E5-2420 / 16GB with Untangle 16.2 to protect 500Mbits for ~450 residential college students and associated staff and faculty

  9. #9
    Untangle Ninja sky-knight's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    26,129

    Default

    Every one of my managed boxes have 16.3... my NFR is still stuck in the dark ages...

    And beyond that I finally got around to installing v16.3.2 fresh on a test box. And OMG Untangle... WTF did you do to the first boot wizard?

    No indicators of what NICs are what... Can't save configuration of External without a working IP configuration? AND you try to force enrollment in the Command Center, and if you close the browser at that point you're left with an admin login with a password of passwd! Good thing I KNEW you used that... otherwise I'd have been locked out of my own server because I was never given the ability to set my own login!

    I get you're trying to streamline, but the wizard you had before was much better than this! IT people do not always have the ability to login for their customers. You're making the same mistake Microsoft is with the stupid Microsoft Accounts on Home edition. STOP IT! Resellers need access! So we can preconfigure the platform before we ship it, and let the end user login to THEIR account to enroll the device after the fact.

    *Edit* UI whines reports isn't installed... but claims it is... but opening it says it isn't...

    Fixed after logging in with my account, which again is highly annoying. I get it... I do... but still really annoying. Which means I have the extra step of finding it in my account and removing it so the ultimate customer can actually use the thing. And oh look... after I did that IT STILL WORKS!

    Seriously... stop annoying your resellers!
    Last edited by sky-knight; 06-21-2021 at 04:52 PM.
    djrees, donhwyo, lessore and 1 others like this.
    Rob Sandling, BS:SWE, MCP
    NexgenAppliances.com
    Phone: 866-794-8879 x201
    Email: support@nexgenappliances.com

  10. #10
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    497

    Default

    I'm still on 16.0.1. Am I having issues?

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2