Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Master Untangler amlife's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Toronto,ON, Canada
    Posts
    109

    Default uptime = 100 days with Untangle

    Hello

    Today Mr. Untangle has completed 100 days of continues work, 50 days for my exchange server.

    I didn't reboot after 7.0 upgrade.

    This is the highest uptime so far, the people I work for don't want not even 1 min of downtime.

    I have exchange running on virtual machine in ESXi env on high performance server.

    What I really like about UT is that is solved the SPAM issue which was the main reason why I chose UT in the first place.

    I only got 1 spam email to my mailbox since I started using UT.

    I'm very grateful

  2. #2
    Untangle Ninja YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,565

    Default

    Good stuff...if you have solid hardware you'll start seeing over a year without reboots...and more.

  3. #3
    Untangle Ninja mrunkel's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,022

    Default

    19:10:12 up 615 days, 18:28, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00
    m.
    <BR>
    Big Frickin Disclaimer:
    While I'm pretty sure, I can't guarantee that I know what I'm doing. There might be a better way to do this, and this way might actually suck. Make sure you understand the implications of what you're doing before trying to follow these directions.
    <BR>It often helps troubleshooting if you have a good network map. Look <A HREF="http://forums.untangle.com/tip-day/5407-how-draw-network-diagram.html">here</A> if you want my advice on how to draw one. <BR> <B>Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com<B>

  4. #4
    Master Untangler amlife's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Toronto,ON, Canada
    Posts
    109

    Default

    615 days!!! Wow that is a quite accomplishment, I only saw uptime like that on a router being used in data center.
    My UT is connected to UPS, so I'm crossing my fingers & hopping for maximum uptime

  5. #5
    Untangle Ninja Mathiau's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Costa Frickn' Rica
    Posts
    1,630

    Default

    dam, nice, i have had to reboot mine twice since 7.0, internet just stopped working, but i am also using crappy realtek network cards.

  6. #6
    Untangle Ninja YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,565

    Default

    Quote Originally Posted by mrunkel View Post
    19:10:12 up 615 days, 18:28, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00
    I see a challenge!
    Dang, though that will mean I have to pass on doing upgrades for 2 years. I'll have to select someone to not upgrade for a while.

  7. #7
    Untangle Ninja Mathiau's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Costa Frickn' Rica
    Posts
    1,630

    Default

    HAHHA dude i didnt even realize it was you..from [H]

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by mrunkel View Post
    19:10:12 up 615 days, 18:28, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00
    18:44:04 up 633 days, 22:39, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00
    and
    18:32:35 up 619 days, 22:31, 1 user, load average: 0.00, 0.00, 0.00

    Why is it all the low usage boxes get the best uptime?

  9. #9
    Untangle Ninja YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,565

    Default

    Quote Originally Posted by Mathiau View Post
    HAHHA dude i didnt even realize it was you..from [H]
    Rock that kitty!

    You guys with all the crazy uptime...that's nearly 2 years...you still running like...version 5.1?
    Last edited by YeOldeStonecat; 11-06-2009 at 11:23 AM.

  10. #10
    Untangle Ninja YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,565

    Default

    Just looking at a client box....last weekend I updated to 7.01 on this one, yet it's telling me uptime is 89 days. Doesn't it bounce for these upgrades? maybe not? Depends on upgrade I guess..if it's small or a big one? Maybe the 89 day counter was reset from the prior big upgrade from 6.2 to 7.0.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2