Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    10

    Default Problems with OpenVPN

    Currently I am running Untangle Server 6.2.0 but I started with 6.1.0 about a month ago and apparently the system upgraded at some point. I have read through the OpenVPN setup Wiki and followed all of the setup procedures but I am still not able to connect a client through the VPN.

    Currently I have my firewall rule for the VPN set to:

    Code:
    Enable Rule: yes
    Description: VPN - 1194
    Action: Pass
    Log: no
    Rule
    Traffic Type: UDP
    Source Interface: any
    Destination Interface: any
    Source Address: 172.16.1.0/24
    Destination Address: any
    Source Port: any
    Destination Port: 1194
    When I attempt to connect I get this error message:

    Code:
    RESOLVE: Cannot resolve host address: darwin.local.com [NO_DATA] The request name is valid but does not have an IP address.
    Any thoughts as to what might have gone wrong?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    10

    Default

    Small victory occured when I logged in to the local computer (laptop) as opposed to logging in with the domain account and ran the OpenVPN client again it actually connected for about 1 minute. When I tried to access a network computer the OpenVPN client disconnected and continued with the same error message as before.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2009
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    10

    Default

    Here is the current error message I am recieving:

    Code:
    Thu Jun 25 14:26:35 2009 OpenVPN 2.0.5 Win32-MinGW [SSL] [LZO] built on Nov  2 2005
    Thu Jun 25 14:26:35 2009 IMPORTANT: OpenVPN's default port number is now 1194, based on an official port number assignment by IANA.  OpenVPN 2.0-beta16 and earlier used 5000 as the default port.
    Thu Jun 25 14:26:35 2009 LZO compression initialized
    Thu Jun 25 14:26:35 2009 UDPv4 link local: [undef]
    Thu Jun 25 14:26:35 2009 UDPv4 link remote: <deleted>
    Thu Jun 25 14:27:35 2009 TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 60 seconds (check your network connectivity)
    Thu Jun 25 14:27:35 2009 TLS Error: TLS handshake failed
    Thu Jun 25 14:27:35 2009 SIGTERM[soft,tls-error] received, process exiting

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2