Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    359

    Default OpenVPN for Andriod

    I cannot get it to work. The sticky is somewhat outdated and wiki (appropriately) only has the Untangle piece. Rather than clog the forum, if anyone is willing to help offline, message me. My problem is probably on the app side with the keys. I also read something about having to unblock UDP on my UT box but this is above my head. Thanks

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    Default

    Hello, kyawa, I didn't understand what actually the problem you are faced? are you failed to setup OpenVPN on Android?
    Last edited by Erika; 11-10-2017 at 03:32 AM.

  3. #3
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    359

    Default

    I'm able to connect now. I switched to OpenVPN Connect. The initial problem is that the zip file from Untangle extracts the config files and key files into separate directories. I had to move the key files into the same directory as the config files. My current issue is that the app uses my public ip to connect. I don't have static service. I need the app to use my DDNS address. Still searching. Thanks

  4. #4
    Master Untangler Chrismal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Malta
    Posts
    352

    Default

    Just go to config network hostname and tick dynamic dns service and select use hostname, you will have to re export the new config

    Capture.PNG
    Last edited by Chrismal; 11-10-2017 at 06:40 AM.
    Kyawa likes this.

  5. #5
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    359

    Default

    That doesn't work.

  6. #6
    Master Untangler Chrismal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Malta
    Posts
    352

    Default

    If you want openvpn app to use your dynamicdns name instead of your external ip that is the only way to do it. Did you delete the config files from the device and re create them in UT?

  7. #7
    Master Untangler Chrismal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Malta
    Posts
    352

    Default

    Example

    1.PNG

    2.PNG
    Kyawa likes this.

  8. #8
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    359

    Default

    I got it now. Thanks a million for your help.

  9. #9
    Master Untangler Chrismal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Malta
    Posts
    352

    Default

    NP Dude glad to help

  10. #10
    Master Untangler Kyawa's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Maryland
    Posts
    359

    Default

    And you did. I appreciate it. I disabled all my port forwards.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2