Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default Can't connect to servers on internal network with OpenVPN

    When I connect via OpenVPN on my Mac to Untangle I can reach all servers on the internal network and open their web pages, e.g. the Untangle router.

    When I use the same profile with the OpenVPN on iOS app it connects just fine. I can ping the servers also without issue BUT the web pages (or other services) don't open.

    I don't understand what is wrong as I use the same profile in macos and ios. Works on the former, connects on the latter but doesn't connect the services....

    Any ideas??

    Thx in advance

  2. #2
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default

    Connecting via L2TP on ios I have no issues reaching servers.

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default

    Really hoping someone can chime in and point in the right direction....
    Last edited by manilx; 03-18-2019 at 03:44 AM.

  4. #4
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,763

    Default

    Which iOS app are you using? Do you know what UT version when the OpenVPN app was installed?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #5
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default

    I'm using the official OpenVPN one, version 3.02 https://itunes.apple.com/us/app/open...ct/id590379981
    (don't know if there is another app on the appstore).
    UT was the latest version when I installed UT and then OpenVPN. This because I changed disks and had to reinstall all.
    Last edited by manilx; 03-18-2019 at 08:38 AM.

  6. #6
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,763

    Default

    Did you restore from backup?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  7. #7
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default

    I initially did. BUT then I had the issues with the 5min boot time after activating OpenVPN (there's a long thread on this one). As I did not know what it was (I reinstalled the UT more than a half dozen times...) I setup all the settings from scratch from a printout I had. So no, current installation is from scratch.

    And I remember that OpenVPN did work with iOS previously....

  8. #8
    Untangler
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    85

    Default

    Opened ticket (141556)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2