Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 77
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    98

    Angry Reports not attached to email

    I upgraded to version 7 Friday and since I have I get emails that say new untagle reports are available but there is no pdf attacted to the email for viewing. Can anyone help?

    P.S. I was getting reports fine on previous version until upgrade!
    Last edited by Xerczese; 10-05-2009 at 08:42 AM. Reason: additional information

  2. #2
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    wait until tomorrow to see if they are attached - depending on the time of your upgrade it could have interfered with the reports.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    98

    Angry Still nothing......

    Still no report attached to email, I get the email but no report is attached to it, I can goto the server but that is not so easy for me to do.

  4. #4
    Master Untangler datajockeys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hillsboro, OR
    Posts
    139

    Unhappy

    Same problem here. I get the mail referring to the PDF, but no attachment.

    I have reproduced this problem on two systems.
    Robert Johnston
    Datajockeys, LLC

  5. #5
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,767

    Default

    Take a look at /var/log/uvm/report.log and see if you have any errors near

    generating: data/2009-10-04/untangle-node-kav/summary-top-web-viruses-detected.png from: data/2009-10-04/untangle-node-kav/summary-top-web-viruses-detected.csv
    INFO:root:generate_plots (reports/engine:260) took 10612.343 ms
    INFO:root:generate_pdf (reports/pdf:248) took 5060.170 ms
    INFO:root:events_cleanup (reports/engine:266) took 1500.454 ms
    INFO:root:reports_cleanup (reports/engine:278) took 1.188 ms
    INFO:root:delete_old_reports (reports/engine:290) took 40.368 ms
    SENDER: 'untangle@untangle.example.com' RECEIVER: '<youremail@example.com>'
    INFO:root:using locale: en
    WARNING:root:exception running 'CREATE SCHEMA reports', ERROR: schema "reports" already exists

  6. #6
    Master Untangler datajockeys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hillsboro, OR
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    Take a look at /var/log/uvm/report.log and see if you have any errors near

    generating: data/2009-10-04/untangle-node-kav/summary-top-web-viruses-detected.png from: data/2009-10-04/untangle-node-kav/summary-top-web-viruses-detected.csv
    INFO:root:generate_plots (reports/engine:260) took 10612.343 ms
    INFO:root:generate_pdf (reports/pdf:248) took 5060.170 ms
    INFO:root:events_cleanup (reports/engine:266) took 1500.454 ms
    INFO:root:reports_cleanup (reports/engine:278) took 1.188 ms
    INFO:root:delete_old_reports (reports/engine:290) took 40.368 ms
    SENDER: 'untangle@untangle.example.com' RECEIVER: '<youremail@example.com>'
    INFO:root:using locale: en
    WARNING:root:exception running 'CREATE SCHEMA reports', ERROR: schema "reports" already exists
    Why? This is a replicatable problem.
    Robert Johnston
    Datajockeys, LLC

  7. #7
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by datajockeys View Post
    Why? This is a replicatable problem.
    I think he was maybe going to try to help you!
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  8. #8
    Master Untangler datajockeys's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hillsboro, OR
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    I think he was maybe going to try to help you!
    Sorry. I blew out my elbow. Going to take meds, find my sense of humor and try this again.
    Robert Johnston
    Datajockeys, LLC

  9. #9
    Untangler
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    98

    Unhappy Still nothing......

    I finally said forget it and totally reinstalled Untangle 7 from a cd and I am still not getting reports attached to the email that is sent to my addresses, someone anyone got an explanation as to why this is happening?

  10. #10
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    what is the size of the email?
    what client are you reading the email with?
    if you forward it to another address or to a different client can you see the attachment?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2