Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2

    Default One of three email reports failing

    The daily and weekly reports are delivered just fine, and the content seems to be 100%. But I get a 3rd email, daily, that looks like this:

    From: Cron Daemon[root@3409.expo-online.com]
    Subject: Cron <root@3409> test -x /usr/sbin/anacron || run-parts --report /etc/cron.daily

    The body says:
    /etc/cron.daily/untangle-vm-cron:
    tar: usr/share/untangle/conf/dirbackup.ldif: Warning: Cannot stat: No such file or directory

    I can SSH in to the untangle, dug around, ended up reading /usr/share/untangle/reports/update-reports but nothing jumped out at me.

    Is this something you guys have seen? It is has been less than two weeks since I installed it, so maybe I should send it up to tech support?.

    Cheers,
    John Fields

  2. #2
    Untangle Ninja juank's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Athens
    Posts
    1,474

    Default

    Did you finally found what was the problem ? I'm curious.
    --------------------------------
    Juan Machado
    --------------------------------

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2

    Default

    I used an email rule to delete the messages so I had forgotten about this.

    They stopped when I upgraded last... to 5.1? I am on 5.2.1 and all is still quiet.

    Sorry not more help,
    JF

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2