Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8

    Default Wiped out all the default reports when importing

    Yes, dumb. I can restore a backup but I was hoping somebody could export the default reports and I will re-import them.

    Thanks!

  2. #2
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,478

    Default

    All the system/preconfigured reports will get created on startup if they aren't present.
    So even if you managed to delete them somehow (not sure how that is possible) they should still be there after booting.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8

    Default

    Fantastic! That worked, thank you for the quick response.

  4. #4
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,478

    Default

    Glad it worked. How did you delete them?

    edit: OH, did you import and "replace" existing settings? that makes sense.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8

    Default

    That is exactly what happened. I was importing a report from the forums here that shows how much data was transferred per day. Further down in the thread there was an updated/corrected report so when I imported the corrected version, I mistakenly assumed that I needed to check that option.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2