Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    11

    Default Data Retention settings not working

    Running 14.2.0 on a HP microserver with 1TB hard drive. I have data retention set to 60 days, but it appears that the logs are reset every 24 hours.

    UntangleDashboard.jpg

    Untangle Data Retention.jpg

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,728

    Default

    What makes you think the logs are reset at 24hrs?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    11

    Default

    the first entry in any report is at 12am of the current day.

  4. #4
    Untangle Ninja jcoehoorn's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York, NE
    Posts
    1,876
    Five time Microsoft ASP.Net MVP managing a Lenovo RD330 / E5-2420 / 16GB with Untangle 16.2 to protect 500Mbits for ~450 residential college students and associated staff and faculty

  5. #5
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,728

    Default

    Post a screen capture of the entire page. I suspect that you have a global time condition or filter set.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    11

    Default

    That was it. I can't believe i missed the Time range filter. Thanks.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2