Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Canada
    Posts
    60

    Question Custom Reports In Email Templates

    Hello,

    I have created a bunch of custom reports but when I edit my email template, those custom reports are not available in the menu to select. I only see default generic reports. Is this by design or am I doing something wrong?

    cheers.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    9,668

    Default

    Were they just created? Might have to refresh the browser.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Untangler
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Canada
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    Were they just created? Might have to refresh the browser.
    They were just created. I refreshed the browser in both chrome and firefox. Also tried incognito in both. Still no custom report in any category is added to the pull down list.

  4. #4
    Untangler
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Canada
    Posts
    60

    Default

    bump

  5. #5
    Untangler sheck's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Posts
    48

    Default

    What kind of reports are they? Some report types are not able to be added to an email template. For instance I did some testing, when I copy the Network > All Sessions report into a new report called test it does not show in the templates, but when I copy the Network > Bandwidth usage report into another report, that one does show available in the email templates.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2