Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82

    Default Error after emailed report every day

    I started having this problem when my box auto-upgraded to 5.3 and I was hoping the update to 5.4 would fix it but it hasn't.

    I get this error emailed to me every day, a couple of minutes after the daily report goes out:

    /etc/cron.daily/logrotate:
    error: stat of /var/log/untangle-shield/*.log failed: No such file or directory
    run-parts: /etc/cron.daily/logrotate exited with return code 1

    My reports look fine and every thing seems to be working well, just wondering how to get rid of this error.

  2. #2
    Untanglit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    28

    Default

    I have the same problem after 5.3 upgraded to 5.4
    I rebooted machine, started and stopped all of services and I recive such mails.

  3. #3
    Untanglit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    24

    Default

    I'm seeing the same error emailed to me every day. Could it be related to my Untangle box (in bridge mode) not having a publicly resolvable host name?

    Thanks!

    Frank

  4. #4
    Untangle Ninja juank's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Athens
    Posts
    1,413

    Default

    Are you still in 5.x ?
    --------------------------------
    Juan Machado
    --------------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2