Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Untanglit bengie's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Miami Florida
    Posts
    18

    Default Corrupt reports PDF on email

    All the reports PDF I receive emailed are corrupt and can not be opened. If I browse to the reports on the browser (untangle/reports) and I click on one of the pdf links it works fine...

    This was a clean install of 6.0.

    Any ideas?

    Build: 6.0.1~svn20081205r20839release6.0-1sarge

    Java: 1.6.0_06

    Thanks

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10

    Default

    I am getting the same thing. No Reports.

    I know there's an issue with connect times in some of the modules, and they are working on a fix for 6.02. (I saw this in another thread).

    I hope they get that one pinned down quickly. Management types miss their reports.

  3. #3
    Untangler RoSic's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    70

    Default

    I've had this happen where the mail server would actually corrupt the pdf attachment.

  4. #4
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    939

    Default

    I have the problem. Though I only have the problem on the weekly report. The daily one is fine.

  5. #5
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    are the html reports there? If not, thats because they did not generate correctly so the pdf ones didn't either. there is a fix for this issue in 6.0.2.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #6
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    939

    Default

    The HTML reports are there and are fine.

  7. #7
    Untangle Junkie dmorris's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Carlos, CA
    Posts
    17,486

    Default

    Quote Originally Posted by far182 View Post
    The HTML reports are there and are fine.
    thats another issue then. the pdf reports have never been reliable because of problems with the pdf generation library we use...
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  8. #8
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    939

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    thats another issue then. the pdf reports have never been reliable because of problems with the pdf generation library we use...
    This makes me nervous. As we are now deploying and actively proposing Untangle to several of our clients.

    Should we just call support when we have a machine acting up?

  9. #9
    Untanglit
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by dmorris View Post
    are the html reports there? If not, thats because they did not generate correctly so the pdf ones didn't either. there is a fix for this issue in 6.0.2.
    I have no data in the HTML too, whats happend ? It is fine in the last time , but yesterday, it is error, why ?

  10. #10
    Newbie dschoenfield's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bartlett, TN
    Posts
    6

    Default

    Any idea when 6.0.2 will be pushed out? I can't begin to quote the systems until the Reports are reliable. The natives are getting restless.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2