Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    67

    Default Help - can't access firewall at all after upgrade

    I desperately need technical support this morning, but the support line is not working. We have two critical meetings and we are having all kinds of connectivity issues that I have traced back to the firewall, which upgraded last night. Right now, we can't even log in to the firewall at all. HELP!

  2. #2
    Untangle Ninja Jim.Alles's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Central PA
    Posts
    2,606

    Default

    Hello! I am a volunteer that stumbled onto this.

    Have you tried clicking on the help button, bottom right of this screen?

  3. #3
    Untangle Ninja Jim.Alles's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Central PA
    Posts
    2,606

    Default

    Do you have access to the Command Center (cloud-based)

    How do you know it upgraded?

  4. #4
    Untangler
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    67

    Default

    This is what I get any time I try to log in... (I've already tried a reboot)
    Untitled.png

  5. #5
    Untangler
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    67

    Default

    The upgrade was scheduled for 2:30 a.m. As you can see in the log, it should have finished at 2:55 a.m. Am I stuck all morning? We paid a lot of money for a training this morning, and the connection is horrible!

  6. #6
    Untangle Ninja Jim.Alles's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Central PA
    Posts
    2,606

    Default

    OK, I have not had to deal with this issue myself. I don't have direct knowledge of what state the system is, so don't do anything until we get someone who knows what they are looking at.

    Do you have a known, good backup of NGFW that is recent - what version did it come from?

    And did you send that image after hitting [Contact us] ?

  7. #7
    Untangler
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    67

    Default

    I haven't tried anything, because the internet is somewhat functional, and I wouldn't want to make a bad situation worse/completely unusable. However, there might be a window of time soon when I could revert, if the process isn't too hard. Is it integrated into the repair tools from the console?

  8. #8
    Untangle Ninja Jim.Alles's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Central PA
    Posts
    2,606

    Default

    No, right here on the forum site, green button ( ? Help ), then Contact us

  9. #9
    Untangle Ninja Jim.Alles's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Central PA
    Posts
    2,606

    Default

    You may need to access the hardware with Keyboard/Video/Mouse (KVM) and log into the command line of Debian.

  10. #10
    Untangler
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    67

    Default

    I was finally able to get help from support. Restarting the UVM seems to have fixed it (though I do wonder why a restart earlier didn't help). Thanks anyways Jim!
    Jim.Alles likes this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2