Search:

Type: Posts; User: Skywing

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    1,162

    Absolutely nothing has been changed in settings....

    Absolutely nothing has been changed in settings. All the emails are indeed inbound. Our Untangle has been working perfectly for years up until this.
  2. Replies
    4
    Views
    1,162

    Emails are definitely being scanned, it just...

    Emails are definitely being scanned, it just looks like nothing is being quarantined. They are either being Marked or Dropped.
  3. Replies
    4
    Views
    1,162

    SpamBlocker no longer quarantining

    Hi all,

    I noticed about a week ago that I started getting a larger number of [SPAM] marked emails in our users inboxes. I have configured SpamBlocker to quarantine all messages with a score of 4.3...
  4. Replies
    2
    Views
    660

    Great! Many thanks!

    Great! Many thanks!
  5. Replies
    2
    Views
    660

    Restore Backup from Dissimilar Hardware

    I am currently running an 9.4.2 Untangle system and will be moving to 11.2. To minimize downtime, I have a separate system that I would like to install 11.2 on so that I could perform all the...
  6. YOU HAVE SAID THE MAGIC WORD! I put in a...

    YOU HAVE SAID THE MAGIC WORD!

    I put in a bypass rule for the passive port range 30000-30100 and everything works perfectly now! I would have thought that the port forward should have been enough,...
  7. I did, still no luck :-(

    I did, still no luck :-(
  8. I am using Filezilla on 3 separate systems, even...

    I am using Filezilla on 3 separate systems, even from different internet connections, all with the same results. Also just tried connecting using the Windows File Explorer and that timed out as well....
  9. It does say transfer ok, but no directory listing...

    It does say transfer ok, but no directory listing ever comes through and you'll see it disconnects automatically 20 seconds later when the client fails to get the directory listing. I also never had...
  10. The windows firewall was indeed disabled from the...

    The windows firewall was indeed disabled from the applet and should be setting everything to open. I'll also note that we were previously running Untangle v9 and had everything working perfectly....
  11. System is running Windows Server 2008 R2...

    System is running Windows Server 2008 R2 Standard, the Windows Firewall is completely shut off. Screenshot of 21 rule as requested below!

    6284
  12. The control port is forwarded as well, just...

    The control port is forwarded as well, just didn't think it would be necessary to add a shot of that since it is just a single simple port forward. I am testing from an off-site location over the...
  13. Passive FTP not functioning with all ports forwarded

    I was trying to avoid making a post since I know this topic has been addressed so many times before, but after reading through every post on the topic and setting everything exactly, I am still...
  14. Replies
    2
    Views
    1,275

    You really have been a life saver these past few...

    You really have been a life saver these past few days. I assumed the firewall was off since this guy always disables that kinda stuff and it was never an issue before I moved him to UT.

    As for the...
  15. Replies
    2
    Views
    1,275

    Unable to RDP into Vista 64 and FTP problem

    I have just set up a UT box and I'm having an issue remoting into a Vista 64 system that sits behind it. I know for sure that the port forwarding is working fine because when I change the forwarder...
  16. Replies
    7
    Views
    1,781

    Perfect idea, I really need to stop overthinking...

    Perfect idea, I really need to stop overthinking these issues when they arise. I made a route in our current firewall to direct the VPN subnet to the UT box and created that packet filter policy you...
  17. Replies
    7
    Views
    1,781

    Yea, I think the problem was my not thinking back...

    Yea, I think the problem was my not thinking back to the basics as I tend to always do. I forgot that none of our systems are using the untangle box as their gateway yet since I just put it up for...
  18. Replies
    7
    Views
    1,781

    VPN Connects but no access to resources

    So I have a new Untangle installation set up in router mode. I have configured OpenVPN to connect to our internal network which uses an IP scheme of 107.107.10.0/24. I have that network set up...
Results 1 to 18 of 18

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2