Search:

Type: Posts; User: Aciidsneaker

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    653

    Have this working now, thanks again for the help....

    Have this working now, thanks again for the help.

    The following seemed to resolve my issue, my domain controller also had an issue that required me to create a DHCP Admin account.
    ...
  2. Replies
    8
    Views
    653

    Thanks for the update, I'll have to take a look...

    Thanks for the update, I'll have to take a look at what you've sent.

    I've attached a visio of my current layout that I hope helps clear things up, everything comes in from my modem to my G7...
  3. Replies
    8
    Views
    653

    I think Untangle would be my l3

    I think Untangle would be my l3
  4. Replies
    8
    Views
    653

    So I have added the following changes but every...

    So I have added the following changes but every time I add --dhcp-relay=10.20.0.1,10.10.10.0.22 this breaks all wireless. I have an older eero mesh for wifi I'm trying to migrate to the new Ubiquiti...
  5. Replies
    8
    Views
    653

    Thank! I will check this setting, I had some...

    Thank! I will check this setting, I had some issues with the vlan tagging I had to resolve to even get the traffic to pass, and then I ran into this. Attached is the scope I have setup for the...
  6. Replies
    8
    Views
    653

    Dhcp (dc) - vlans

    Okay, everyone, I can't seem to find much on this issue, and hoping everyone can help me understand what I'm missing on this. I am trying to use my Domain Controllers for DHCP on my VLANS but when I...
  7. Replies
    7
    Views
    693

    Looking at your image try unchecking the NAT...

    Looking at your image try unchecking the NAT Traffic box?

    1133711338
Results 1 to 7 of 7

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2