Search:

Type: Posts; User: brandonjclark

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Still no word on an update to the 8111 driver...

    Still no word on an update to the 8111 driver issue?
  2. Just submitted a request!

    Just submitted a request!
  3. Replies
    19
    Views
    6,078

    Hey jfish! Are you sure your client is...

    Hey jfish! Are you sure your client is attempting to initiate an SSH session using the correct port?
  4. [QUOTE=proactivens;101010]Drivers are not a...

    [QUOTE=proactivens;101010]Drivers are not a function of untangle, rather a function of the linux kernel its using.QUOTE]


    Hey Mr. Martin, thank you for your reply. Although that is 100% true, if...
  5. Whelp, today my Untangle D510 box failed. The...

    Whelp, today my Untangle D510 box failed. The onboard Realtek NIC just stopped working and even after I rebooted it would not come up. In fact, the Untangle server removed the interface.

    Can...
  6. I've recently built an Atom D510 Untangle server...

    I've recently built an Atom D510 Untangle server using a Thermaltake Element Q as the case. It's not as small as I'd like, but I do think the D510 is responsive enough that I put it into...
  7. I also have a D510 mobo and the 7.2 (official...

    I also have a D510 mobo and the 7.2 (official now) drivers do not work. Untangle still seems to be using the 8169 Realtek driver when the onboard is clearly listed as 8111D.

    I hope the next...
  8. Well, I noticed that the UT server is saying it's...

    Well, I noticed that the UT server is saying it's using the 8169 driver, which isn't the right one, I think.

    I hope it gets fixed ASAP because I'm currently evaluating it as well.
  9. Yes, I did a search but got frustrated after...

    Yes, I did a search but got frustrated after about two threads and decided to post. Sorry, if it wasted anyone's time.

    Especially yours...... because that was exactly what needed to happen.
    ...
  10. WAN Interface won't receive ISP's DHCP - No IP or connectivity on Public interface

    *Virgin Post*

    I've just build a brand new IceWeasel box on an Intel Atom D510 and everything except for the Public interface is working. For some reason I don't yet understand, the trusted...
  11. Replies
    27
    Views
    9,822

    Apparently noone is able to reply back to this...

    Apparently noone is able to reply back to this thread and say what's happened, huh?

    I'm installing 7.2 right now on and Intel D510 board. Network is not plugged in. Video Safe mode does the same...
Results 1 to 11 of 11

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2