Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Untangle Ninja juank's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Athens
    Posts
    1,474

    Exclamation I fixed my SPAM scoring problem ...

    After hours and hours of trying to find my problem in several UT 7.0s, I got everything as it was supposed to be...

    Do this and let me know if you need any changes, especially if you don't see too many ZERO scores.

    sa-compile -D --list

    and then

    /etc/init.d/spamassassin restart

    ----

    do a tail -F /var/log/mail.info and see if the scores are better now (or via Autorefresh in the GUI

    also check if all your SA perl errors disappear:

    ut spamd[6472]: Can't locate Mail/SpamAssassin/CompiledRegexps/body_0.pm in @INC (@INC contains: /var/lib/spamassassin/compiled/5.010/3.002005 /var/lib/spamassassin/compiled/5.010/3.002005/auto lib /usr/share/perl5 /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.10.0 /usr/local/share/perl/5.10.0 /usr/lib/perl5 /usr/lib/perl/5.10 /usr/share/perl/5.10 /usr/local/lib/site_perl) at (eval 589) line 1.


    I am so HAPPY now !!!!

    --------------------------------
    Juan Machado
    --------------------------------

  2. #2
    Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    38

    Default

    Hi,

    I just say THANKS...

    It seams to be working find for me ;o)

    [EDIT]
    I am glad too quickly sometime my error appear again ...
    Last edited by gueutzilla; 10-12-2009 at 02:52 AM.

  3. #3
    Untangle Ninja juank's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Athens
    Posts
    1,474

    Default

    sa-compile -D --list

    and then

    /etc/init.d/spamassassin restart
    --------------------------------
    Juan Machado
    --------------------------------

  4. #4
    Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    38

    Default

    Yes I did it!!

    It work better but sometime for one minute, the score of all my mail is 0 and mails are dropped.

    But since I have apply this command
    sa-compile -D --list

    and then

    /etc/init.d/spamassassin restart
    It work better ;o)

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5

    Default

    Run it this morning and not a 0 score in sight all day.

    Many thanks

  6. #6
    Untangle Ninja juank's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Athens
    Posts
    1,474

    Default

    Good to know. I'm pretty sure it is going to be fix in the new revision... or a patch will be released.
    --------------------------------
    Juan Machado
    --------------------------------

  7. #7
    Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    38

    Default

    In addition to this fix, I applied the rule to outbound SMTP without rack and now work perfectly ;o)

    Thanks a lot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2