Results 1 to 8 of 8

Thread: No data

  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    40

    Default No data

    nodata.jpg
    I am not seeing any data in my reports, default reports, nothing custom

  2. #2
    Untangle Ninja hescominsoon's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,699

    Default

    if this is a paid license i would contact support.
    Emmanuel Technology Consulting

    Untangle Partner
    Former Sophos UTM Partner

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by iceruam View Post
    nodata.jpg
    I am not seeing any data in my reports, default reports, nothing custom
    I am having the same issue after the latest update - this is a free license I am using. Tried removing and re-installing the reports and spam blocker, but same results.

  4. #4
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    6,162

    Default

    What is the exact URL in your browser?
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    What is the exact URL in your browser?
    https://***/admin/index.do#reports/s...ll-spam-events
    Last edited by skyline; 07-14-2017 at 12:57 PM.

  6. #6
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    6,162

    Default

    It's going to the paid spam events. There is an issue with the URLs open in v13.

    Change the URL manually to
    /admin/index.do#reports/spam-blocker-lite/all-spam-events
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by jcoffin View Post
    It's going to the paid spam events. There is an issue with the URLs open in v13.

    Change the URL manually to
    /admin/index.do#reports/spam-blocker-lite/all-spam-events

    Perfect thanks. I figured it was something do to with it being mixed up with the paid events as it always seemed to jump back to that section

  8. #8
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    6,162

    Default

    We'll have a patch out to fix that soon.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2