Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Master Untangler
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    126

    Default 6.0.1 SMTP Events Bug??

    When I go into the SMTP Events for either SPAM Blocker or Phish Blocker and sort by Action I get a bunch of legit messages that say they were quarantined when they really weren't. It's good that they weren't quarantined, but why is Untangle telling me they were? I have noticed this for my personal account, and I have also logged into other accounts via OWA because Untangle said it quarantined legit mail. The mail doesn't show up in the Quarantined GUI and the legit mail is sitting in their Inbox. This is also related to another one of my posts.

    http://forums.untangle.com/showthread.php?t=6882

    Can anyone else confirm this bug or am I the only one experiencing it?

    I have a screen shot of a sample message, but I can't figure out how to upload images. The SPAM score says 0 and the Action says quarantine message.
    Last edited by ezhess; 01-06-2009 at 08:37 AM.

  2. #2
    Master Untangler
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    639

    Default

    I've already logged an enhancement request for this.

    http://bugzilla.untangle.com/show_bug.cgi?id=5682

  3. #3
    Master Untangler
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    126

    Default

    It's similar to your problem but in my case the sender isn't in a Safe Sender list. I haven't added anyone to my safe sender list and it happened to me. The other users I looked at also didn't have a safe sender list setup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2