Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Setup Issues

  1. #11
    Untanglit
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    29

    Default

    We use Macs in the house. I clicked on the CA and added it to the system.

  2. #12
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,673

    Default

    Clicking on the root cert will not install it in the correct place.

    https://support.untangle.com/hc/en-u...ate-on-Mac-OSX
    Last edited by jcoffin; 12-10-2018 at 04:10 PM.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #13
    Untanglit
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    29

    Default

    Yep that did it. It was on never trust. One other question what about for the iPhone?

  4. #14
    Untanglit
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    29

  5. #15
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,673

    Default

    Quote Originally Posted by flynhawaiian View Post
    Yep that did it. It was on never trust. One other question what about for the iPhone?
    https://forums.untangle.com/ssl-insp...le-iphone.html
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  6. #16
    Untanglit
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    29

    Default

    Figured it out. Go to Settings -> About -> trust certificate. See attached photo. If you guys need a write up to post let me know I would be happy to provide it.Screen Shot 2018-12-10 at 3.29.40 PM.png

  7. #17
    Untanglit
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    26

    Default

    Oh yeah !!
    Thanks you saved my life lol
    -------------------------------
    (Sorry for my english)

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Turkey
    Posts
    2

    Default Setup Issues

    Have you checked the margins ??
    File/ Page Setup >> Layout

    And the Papersize in the same Place

    Torfinn

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2