Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Untangler
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    79

    Default Web Filter Rule on works when Flag is set to true?

    That's the only way I can get it to work anyway on the latest release.

    On other modules when Block is set Flag is checked as well so is this just an interface oversight?

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,620

    Default

    Version? If I uncheck flag with block checked, flag is checked automatically again.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Untangle Ninja sky-knight's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    23,174

    Default

    Yeah, flag just means log. Block always logs. So you can flag and block, or flag, or nothing. You cannot block without flagging.
    Rob Sandling, BS:SWE, MCP
    NexgenAppliances.com
    Phone: 866-794-8879 x201
    Email: support@nexgenappliances.com

  4. #4
    Untangler
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    79

    Default

    Sorry, I didn't have subscriptions set on this apparently.

    Here are my server details:
    Build: 14.1.1.20190116T123153.589f15d47c-1stretch
    Kernel: 4.9.0-7-untangle-amd64

    Basically, if I uncheck Flagged the rule doesn't pass the traffic from what I'm seeing.

    WebFilterRules.png

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2