Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Default Webfilter stops processing traffic randomly

    Since upgrading my untangle server to the latest version(14.2.0), the web filter application will randomly stop processing traffic taking down all web access.

    I have reviewed system performance stats, nothing is overloaded and the few established vpn tunnels I have on it stay up.

    The only way to get web access working again is to stop the web filter application, wait, and then turn it back on.

    Suggestions of where to look to find the root cause would be appreciated.

  2. #2
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    7,928

    Default

    Fixed in 14.2.1 which is being rolled out. If you want the version immediately, email support your UID and ask to be put on the priority queue.
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Default

    Thank you for the quick feedback. I ended up rebuilding on a newer piece of hardware with the latest version. The issue has been resolved.

    The only other thing I am seeing with the new version 14.2.1 is an error in the Web GUI

    Exception!
    Message: Cannot read property 'list' of null


    This error message is present in all 4 browsers, Chrome, Firefox, Internet Explorer and Edge. All the caches were cleared and its still present. It causes some of the reports elements to show "Please wait ... " on the Dashboard.

    Any idea what is causing this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2