Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    2

    Default Disabled but Actuve after each Reboot

    Hello,
    i have discovered that after every restart of the Untangle, the App of WireGuard shows the status message "WireGuard VPN is disabled but active" and the toggle button is red. Clicking on the toggle button it enables the WireGuard.

    Is this behavior normal?
    The situation is somewhat annoying when i have to restart the Untangle VM for host's maintenance.

    I have not tried reinstalling the app, as i would like to avoid resetting the VPN clients.

  2. #2
    Untangler
    Join Date
    May 2008
    Posts
    572

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    2

    Default

    Thank you for your fast reply.

    The upgrade seems to be related, but my untangle shows that there are no upgrades available (although it is in version 16.1).
    I guess i have to wait a couple of days for the upgrade to show up.

  4. #4
    Untangler jcoffin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lake Tahoe
    Posts
    9,713

    Default

    16.2 will start rolling out shortly. The ISOs are available. https://www.untangle.com/get-untangle/
    Attention: Support and help on the Untangle Forums is provided by
    volunteers and community members like yourself.
    If you need Untangle support please call or email support@untangle.com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2