Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    7

    Default Wireguard - Handshake issues

    I have 3 days of my trial left and not sure what I'm missing here.

    My ISP is Starlink (not using their router). As such; I have DynDNS setup (and verified working). I also have DUAL WAN setup in failover.

    My hostname is set to 'use manually specified address' and is set to the dynDNS fqdn on port 443.

    Access Rules have 'Allow WireGuard' with the correct ports on 'Any WAN'

    WireGuard is set to ON.

    I've tried with default Port 51820 and tested 51821.

    Tunnel was created with 'add', type 'roaming', description 'test' and clicking Done.

    Peer address is auto.

    Adding the WireGuard for iOS (v1.0.12(22)) app to my phone and turning off WiFi (Rogers is the Provider).

    VPN icon shows for a second and then goes off.

    Looking at the logs (on the phone) - I see the following:

    Tunnel stats is now 'connected'
    peer (dx...ck08) - Handshake did not complete after 5 seconds, retrying (try 2)
    peer (dx...ck08) - Sending handshake initiation
    (and the two repeat).

    Looking at logs on Untangle - I see nothing in WireGuard logs and nothing in any apps logs that would show I'm even hitting the untangle xg.

    I've rebooted the untangled router and same issue.

    The 'Session Requests' counts are increasing but I'm not seeing any handshakes.

    What am I missing here?
    Last edited by cinnamw; 06-02-2021 at 02:17 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2